Rodbehandling

Tandlæge Sune Demant udfører rodbehandlingerne på klinikkens faste patienter  samt på patienter, der henvises til Amager Tandklinik af deres sædvanlige tandlæge.

Vi garanterer, at vi gør vores yderste for at give dig et let og smertefrit behandlingsforløb.

Rodbehandlingen af din tand består af en fysisk og kemisk udrensning af tandens rodkanaler. Vi benytter det nyeste udstyr og de bedste metoder for at sikre din tand den bedst mulige prognose.
Tandlægen, der udfører behandlingen, er yderst kvalificeret og har stor erfaring i rodbehandlinger og det avancerede udstyr, vi benytter.  

Vi anvender et dentalt mikroskop, der kan forstørre tanden og dennes rodkanaler op og dermed sikre de bedste betingelser for at finde alle rodkanaler samt få renset optimalt ud i kanalerne.
Alle tænder er forskellige, og derfor kan varigheden og forløbet af behandlingen variere. Nogle gange kan rodbehandlingen overstås med et enkelt besøg. Andre gange kræver det to besøg alt afhængig af tandens diagnose samt graden af infektion i tanden.

Mange patienter kan være nervøse forud for en rodbehandling, og dette tager vi naturligvis alvorligt. Såfremt du lider af tandlægeskræk eller er nervøs forud for din behandling, må du meget gerne informere os herom på forhånd, så vi kan tage bedst mulig hånd om netop din situation og dine behov.

Inden behandlingen påbegyndes, vil du modtage et prisoverslag samt få mulighed for at stille alle de spørgsmål, du måtte have.

Vil du videmere om rodbehandlinger, kan du klikke på dette link: https://www.tandlaegeforeningen.dk/Patienter/Tandsygdomme/Rodbehandling.aspx

Min tand knækkede lige inden afrejse. På trods af dette fik tandlægen presset mig ind i aftalebogen, så jeg kunne rejse på ferie med et intakt tandsæt.
Søren, København S

Amager Tandklinik

Professionel tandbehandling på moderne klinik

Bestil tid på tlf. 32 55 13 00


Som medlem af Tandlægeforeningen er vi forpligtet til at efteruddanne os løbende.


Vi har arbejdstilsynets grønne smiley


Vi støtter Dansk Røde Kors

Åbningstider

Ring venligst
Vi besvarer normalt telefonen i følgende tidsrum:
Man 8-17
Tirs 7-18
Ons 7-16
Tors 7-16
Fre 7-16
Telefon- og åbningstider kan variere i ferieperioder mv.

Find os

Amager Tandklinik
Amagerbrogade 175, 1. sal
2300 København S

Vis på kort
Rejseplanen

Tlf. 32 55 13 00
mail@amagertandklinik.dk

Sikker kontaktformular