Nyheder

 

Nyt ansigt på klinikken

Amager Tandklinik har fået endnu en sød og dygtig tandlæge til gavn for patienterne! Nishma og varetager alle typer af tandbehandlinger - dog med særlig fokus på kirurgiske behandlinger, idet hun hun er i gang med at videruddanne sig til specialtandlæge i tand- mund- og kæbekirurgi ved Sjællands Universitetshospital.

Klinikken byder Nishma hjertelig velkommen.

Nye ansigter på klinikken

Klinikken og vores patienter får fremover glæde af yderligere to dygtige behandlere: Tandlæge Sune og tandlæge Gry, der begge vil gøre deres yderste for at sikre dig et sundt tandsæt og en god oplevelse i tandlægestolen.

Nu er vi kommet på Instagram

Amager Tandklinik er kommet på Instagram.
Se vores profil og følg os.

Tandregulering med usynlige skinner

Invisalign er usynlige skinner, der kan rette alt fra en enkelt tand til mere komplekse tandstillinger. Nemt, bekvemt og fremfor alt på en æstetisk måde.

Kontakt venligst klinikken for mere info.

Musik under tandbehandling

Mange bryder sig ikke om lyden af boremaskinen. Derfor udlåner vi gode kvalitetshøretelefoner, der lukker støjen fra klinikkens apparater ude samt giver dig muligheden for at lytte til din yndlingsmusik under tandbehandlingen. Du kan også høre en lydbog, meditation eller afspændingssession, hvis du foretrækker det. Det er helt op til dig - medbring blot det, du ønsker at høre på mobil eller iPod.

Elektronisk check-in

Nu kan du selv ”checke ind”, når du kommer på klinikken. Du skal blot scanne dit sundhedskort via skærmen i receptionen.

Vi står naturligvis som altid klar i receptionen med et smil.

Panoramarøntgen

Amager Tandklinik har fået et panoramarøntgenapparat, således at vi nu kan tilbyde røntgenbilleder af alle tænder og rødder samt kæberne med en enkelt røntgenoptagelse, der blot tager 10 sekunder.

Dette er særlig velegnet til patienter, der skal have fjernet visdomstænder, indsat implantater, har et stort behandlingsbehov eller som har vanskeligt ved at have almindelige røntgenfilm i munden.

Åbningstiderne udvides endnu mere!

Vi har stor tilgang af nye patienter på Amager Tandklinik. Vi er utrolig glade for at kunne byde nye ansigter velkommen og tilstræber, at ventetiden for at få en tid til behandling er så kort som mulig. Derfor udvider vi fra august måned åbningstiderne, så det er muligt at få en tid i tidsrummet 7.00 til 19.00 på en hverdag. Vi har naturligvis stadigvæk åben lørdage i lige uger fra 8.00 til 16.00.

Med ønsket om lidt mere tid til børnebørnene, er tandlæge Tage Lotz gået lidt ned i tid. Til gengæld er tandlæge Frida Boel-Hammer og Anya Ilsøe samt tandplejer Maibritt Vogelius gået op i tid, således at muligheden for at få en hurtig tid er væsentlig forbedret.
Vi glæder os til at se dig!

Vi har fået Swipp

Du kan nu betale let og hurtigt med din mobil og Swipp.

Har du set, at vi er kommet på Facebook

Find os på www.facebook.com/amagertandklinik. Få nyheder, vær med i vores konkurrencer og meget mere.

Hvem siger at venteværelset skal være traditionelt og kedeligt?

Vi bestræber os altid på at overholde tidsplanen, så du kommer ind til tandbehandlingen til det aftalte tidspunkt.
Skulle der alligevel være et par minutters ventetid, kan du nyde vores smukke billeder, som vores tandplejer Maibritt, der er autodidakt udøvende kunstmaler, har malet.

Udvidede åbningstider om lørdagen

Amager Tandklinik tilbyder mulighed for tandbehandling hver anden lørdag i tidsrummet 8.00 - 16.00. Ring og bestil en tid eller book online. Vær opmærksom på, at vi IKKE opkræver et ekstra gebyr som følge af, at behandlingen udføres om lørdagen. Prisen på tandbehandling er således den samme, uanset om du kommer på en hverdag eller i weekenden.

Computerstyret bedøvelse giver mindre ubehag

Vi gør vores yderste for, at din tandbehandling bliver smertefri og uden ubehag. Vi ved, at mange frygter lokalbedøvelsen lige så meget eller mere end selve tandbehandlingen. Vi har derfor investeret i computerstyret lokalbedøvelse, der kaldes "The Wand" (tryllestav). Den har følgende fordele sammenlignet med traditionel lokalbedøvelse:

Behagelige tandlægestole

Alle vores tandlægestole er netop blevet beklædt med blød Tempur-beklædning, der sikrer optimal komfort og gør din tid i tandlægestolen så behagelig som muligt.

Patienttilfredshedsundersøgelse

Klinikken gennemførte i perioden 1. april til 1. juli 2013 en tilfredsundersøgelse blandt de patienter, der besøgte klinikken i dette tidsrum. Rigtig mange har taget sig tid til at udfylde vores spørgeskema. Vi er taknemmelig for de mange besvarelser, der alle indgår som et vigtigt led i vores indsats, for at gøre flest mulig patienter overordentlig tilfredse med Amager Tandklinik.

Nyt Kamera

Klinikken har investeret i et nyt Canon 1100D kamera med makroobjektiv og ring-blitz, således at der kan tages detaljerede billeder før, under og efter behandlinger. Specielt i forbindelse med kosmetiske behandlinger som f.eks. tandblegning, kan før- og efterbilleder være meget nyttige.

Ny udsmykning af klinikkens vægge

Vores tandplejer Maibritt er autodiadakt udøvende kunstmaler med skiftende udstillinger. Hendes billeder hænger på flere af klinikkens vægge, og du er meget velkommen til at gå en runde og nyde de gode motiver og flotte farver.

Jeg synes altid, det er 'behageligt' at komme til tandlæge på Amager Tandklinik. - Også den ene gang jeg fik lavet en fyldning.
Kirsten, København S

Amager Tandklinik

Professionel tandbehandling på moderne klinik

Bestil tid på tlf. 32 55 13 00
eller book tid online


Som medlem af Tandlægeforeningen er vi forpligtet til at efteruddanne os løbende.


Vi har arbejdstilsynets grønne smiley


Vi støtter Dansk Røde Kors

Åbningstider

Mandag:
8-17

Tirsdag:
Ulige uger 8-16
Lige uger 8-16.30

Onsdag:
7.30-16

Torsdag:
Ulige uger 7.30-16.30
Lige uger 7.30-16

Fredag:
Ulige uger 8-16.30
Lige uger 8-16

Lørdag:
Ulige uger 8-16
Lige uger 8-16.30

I ferieperioder, i forbindelse med kurser og lign. kan vi på visse dage have ændrede åbnings- og telefontider. Ring venligst.

Vores telefontider kan variere fra vores åbningstider. Se mere på vores kontaktside.

Find os

Amager Tandklinik
Amagerbrogade 175, 1. sal
2300 København S

Vis på kort
Rejseplanen

Tlf. 32 55 13 00
mail@amagertandklinik.dk

Sikker kontaktformular