Personale

Vi er et team af engagerede mennesker, der dagligt arbejder hårdt for at kunne tilbyde dig omsorgsfuld tandbehandling af bedste kvalitet. Alle gennemgår løbende efteruddannelse, således at vi er godt rustede til at yde et højt serviceniveau og optimal faglig kompetence.

Vi er 7 tandlæger, 4 tandplejere samt 13 klinikassistenter.

Vi er medlem af Tandlægeforeningen og tandlægerne modtager årligt diplom som bevis på, at vi opfylder alle krav om dokumenteret efteruddannelse.

Vi gør meget for at vores medarbejdere trives og er glade i deres daglige arbejde, idet arbejdsglæde, positivitet og holdånd hurtigt smitter af på stemningen i klinikken.

Vi ønsker, at du oplever en rar, imødekommende og hjertelig atmosfære, når du besøger os.

Tandlæge Marie Schleisner

Født 1980. Uddannet fra Københavns Tandlægeskole 2005. Klinikindehaver og virksomhedsansvarlig tandlæge på Amager Tandklinik.

Marie tager sig af patienter, der lider af tandlægeskræk. Hun har en bred odontologisk interesse og udfører alle typer af tandbehandling.

Marie er medlem af Dansk Selskab for Odontofobi (tandlægeskræk).

Tandlæge Tage Lotz

Født 1950. Uddannet fra Københavns Tandlægehøjskole 1975.

Tage erhvervede i 1991 tandlægeklinikken i Elbagade, som i samarbejde med Marie blev til Amager Tandklinik. Tage vikarierer en sjælden gang imellem på klinikken.

Tage har i sin karriere som tandlæge deltaget i en lang række af kurser, som har være med til at opretholde et højt kvalitetsniveau på klinikken.

Tandlæge Frey Brus Madsen

Født 1986. Uddannet fra Københavns Tandlægeskole 2013.

Frey varetager beskrivelse af panoramarøntgenoptagelser på henviste patienter.

Frey har bred erfaring fra privat tandlægepraksis. I 2014 tog han med Tandsundhed uden Grænser til Rwanda, for på frivillig basis at hjælpe børn og voksne uden adgang til basal tandbehandling.

Frey opdaterer og vedligeholder regemæssigt sin viden gennem faglige kurser. For at udvide sine kompetencer inden for tandlægefaget, deltager han ved behandlinger i kirurgisk henvisningspraksis én dag ugentligt.

Tandlæge Frida Boel-Hammar

Født 1984 i Skåne, Sverige. Uddannet fra Københavns Tandlægeskole 2010.

Frida har været ansat på Amager Tandklinik siden 2013.
Hun udfører alle typer af tandbehandling og holder sig odontologisk opdateret gennem artikler og diverse kursusaktiviteter.

Frida holder af den daglige patientkontakt og af "tandlæge-håndværket". Hun arbejder ihærdigt og engageret for at fremme tandsundheden hos vore patienter.

Tandlæge Trine Holmen

Trine blev færdig som tandlæge i år 2000 og har gennem årene opnået en bred erfaring inden for faget. Trine har særlig interesse i rodbehandlinger.

Trine har udover at arbejde i børnetandplejen og som underviser på Tandlægeskolen primært arbejdet i privat tandlægepraksis. Ved siden af stillingen på Amager Tandklinik, arbejder Trine en dag ugentligt som tandlægekonsulent på Rigshospitalet.

Tandlæge Andreas Riis

Født 1981. Andreas er videreuddannet i endodonti fra Göteborgs Universitet.

Andreas udfører rodbehandlinger, der grundet deres kompleksitet, er henvist til klinikken fra andre tandlæger i hovedstadsområdet. Er du henvist fra din sædvanlige tandlæge for at få rodbehandlet en tand, er det således Andreas, der vil tage sig af dig.

Tandlæge Sune Demant Pedersen

Født: 1983. Uddannet 2011 fra Københavns Tandlægeskole

Sune har særlig interesse og uddannelse inden for rodbehandlinger.

Som led i sin uddannelse har Sune været på L'hôpital La Pitié Salpetriére i Paris under supervision af en professor, der er blandt de absolut førende i verdenen inden for rodbehandlinger. Sune efteruddanner sig både i Danmark og udlandet. Han afholder mundtlige præsentationer og kurser om rodbehandlinger for kollegaer i ind- og udland og er medlem af Dansk Endodontiforening.

Når Sune har fri, nyder han at bruge tid i køkkenet, hvor han er specielt glad for at bage.

Sune er i øjeblikket igang med at tage en tre-årig specialistuddannelse i Amsterdam..

Tandlæge Nishma Hindocha

Født: 1987. Uddannet 2010 fra Gøteborgs Universitet i Sverige. Hun flyttede til København i 2016.

Nishma udfør alle typer af tandbehandling men har særlig interesse i kirurgi. Hun er på klinikken en til to dage hver uge, sideløbende med sin videreuddanelse til specialtandlæge i tand- mund- og kæbekirurgi ved Sjællands Universitetshospital. Nishma har bred erfaring fra privat praksis i Sverige. Hun har ydermere arbejdet på Bristol Royal Infirmary (et stort hospital i England), hvor hun også forskede og underviste på tandlægehøjskolen.

Nishma har erfaring som frivillig tandlæge på Jamaica med organisationen ”A Child´s Smile”, hvor hun udførte tandbehandling under meget primitive forhold i flere fattige områder.

Tandplejer John Bach

Født 1972 i Aarhus. Uddannet fra Skolen for Tandplejere på Københavns Universitet 2007
Ansat på Amager Tandklinik siden 2008.

I det daglige udfører John undersøgelser, tandrensninger, parodontosebehandlinger, forebyggelse/instruktion, røntgenoptagelser, tandblegninger samt fissurforseglinger.

I 2008 og 2009 gennemførte John et efteruddannelsesforløb i cariesterapi og plastfyldninger på Københavns Tandlægeskole.

Tandplejer Maibritt Vogelius

Født 1984. Uddannet fra Skolen for Tandplejere ved Københavns Universitet 2007. Ansat på Amager Tandklinik siden 2012.

På klinikken varetager Maibritt undersøgelser, tandrensning, parodontosebehandlinger, røntgendiagnostik og tandblegning. Derudover har Maibritt en del fokus på forebyggende behandlinger, hvilket også indebærer at tage sig god tid til patienter med tandlægeskræk, så man får en god oplevelse i tandlægestolen.

I 2014 gennemførte Maibritt et efteruddannelsesforløb i cariesterapi og plastfyldninger på Københavns Tandlægeskole.

I sin fritid er Maibritt autodidakt udøvende kunstmaler med flere skiftende udstillinger.

Tandplejer Jonna Votborg

Jonna har været tandplejer siden 1993 og startede på Amager Tandklinik i 2018.

Jonna studerer pt. eskimologi på Københavns Universitet og er på klinikken hver anden lørdag..

Klinikassistent Marie Andreasen

Marie tager sig primært af de administrative funktioner og receptionen. Herudover varetager hun opgaver i sterilisationen, ligesom hun assisterer ved behandlinger.

Klinikassistent Louise Drøgemüller

Louise færdiggjorde min uddannelse som klinikassistent i foråret 2017 og startede på Amager Tandklinik i 2018.

Når du som patient kontakter klinikken pr. telefon, er det ofte Louise, du vil møde i røret.

Klinikassistent Rouia Illham

Rouia blev færdiguddannet i 2010 og har siden arbejdet som klinikassistent. Rouia startede på Amager Tandklinik i 2017. Rouias primære arbejde er at assistere tandlægerne samt at varetage sterilisationen. I sin fritid bruger Rouia meget tid på at dyrke motion.

Klinikassistent Helga Helgadóttir

Helga assisterer ved behandlinger og varetager herudover reception og sterilisation. Hun er en erfaren dame, der har været i faget i mange år. Helga er oprindeligt fra Island men har boet i Danmark siden 1993. I fritiden nyder Helga at være sammen med børn og børnebørn.

Klinikassistent Cecilie Celina Thomsen

Cecilie blev færdiguddannet klinikassistent i 2018 og udover at varetage receptionen, assisterer hun alle behandlere. Cecilie er endvidere klinikkens hygiejneansvarlige. I fritiden nyder hun en god bog, blogs eller film.

Klinikassistent Bich Luu

Bich blev udlært klinikassistent i 2017 og har været på Amager Tandklinik siden 2018. Udover at assistere behandlerne, sørger Bich for sterilisation og varetager receptionen.

Klinikassistent Laurits Petersen

Laurits varetager primært sterilisationen samt assisterer behandlerne.

Klinikassistent Mie Nielsen

Mie blev udlært klinikassistent i 2017 og arbejder på klinikken hver anden lørdag. Udover at assistere behandlerne, sørger Mie ligeledes for sterilisationen. Fritiden bruger Mie med venner og familie.

Klinikassistent Nasra Riaz

Nasra hjælper til på lørdage og varetager primært sterilisationen samt assisterer behandlerne.

Klinikassistent Malene Steinmejer Rask

Malene har været ansat på klinikken siden januar 2016.

Malene er ofte at finde i receptionen, hvor hun gør en stor indsats for, at vores patienter føler sig velkomne og trygge. Derudover assisterer Malene vores behandlere og løser opgaver i sterilisationen.

I sin fritid bruger hun meget tid med familien.

Klinikassistentelev Philip Thormod Pedersen

Philip påbegyndte uddannelsen som tandklinikassistent i januar 2016 og startede som elev på klinikken juli 2016. Philip varetager sterilisationen samt receptionen og assisterer klinikkens behandlere. I fritiden underviser Philip børn og unge i svømning.

Klinikassistentelev Sandra Kreutzfelt

Sandra påbegyndte uddannelsen som klinikassistent i august 2016 og startede som elev på klinikken januar 2017. Hun assisterer ved behandlingerne og varetager desuden sterilisation og receptionen. I sin fritid nyder hun at bruge tiden med sin familie.

Sandra er i øjeblikket på barsel.

Tandlægestuderende Nadia Mohammadzadeh

Nadia læser odontologi på Københavns Universitet. I forbindelse med studiet underviser Nadia odontologistuderende på 3. semester i anatomi.

Nadia hjælper til på klinikken ved siden af sit studie.

Rasmus Thykier

Rasmus er klinikkens administrative leder. Udover personaleledelse og daglig drift er det Rasmus, der sørger for, at klinikkens IT, teknik og fysiske rammer er tip-top.

 

Det er et rigtig rart sted at gå til tandbehandling, hvor man som patient føler sig tryg og velkommen.
Palle, Dragør

Amager Tandklinik

Professionel tandbehandling på moderne klinik

Bestil tid på tlf. 32 55 13 00
eller book tid online


Som medlem af Tandlægeforeningen er vi forpligtet til at efteruddanne os løbende.


Vi har arbejdstilsynets grønne smiley


Vi støtter Dansk Røde Kors

Åbningstider

Mandag:
Ulige uger 7-18
Lige uger 7-19

Tirsdag:
Ulige uger 7-18
Lige uger 8-18

Onsdag:
7.30-18

Torsdag:
Ulige uger 8-17
Lige uger 8-18

Fredag:
7-16

Lørdag:
8-16

I ferieperioder kan vi på visse dage have ændrede åbnings- og telefontider. Ring venligst.

Vores telefontider kan variere fra vores åbningstider. Se mere på vores kontaktside.

Find os

Amager Tandklinik
Amagerbrogade 175, 1. sal
2300 København S

Vis på kort
Rejseplanen

Tlf. 32 55 13 00
mail@amagertandklinik.dk

Sikker kontaktformular