Priser

Prisen på mange ydelser hos danske tandlæger er fastsat af sygesikringen. Det gælder f.eks. tandeftersyn, tandrensning, parodontose-behandling mm. Prisen på disse ydelser er den samme hos alle danske tandlæger.

Prisen på andre typer af ydelser er variabel og forskellig fra tandlæge til tandlæge. Prisen afhænger af tidsforbrug samt af materiale- og teknikudgifter til den aktuelle behandling.

Vær opmærksom på, at vi IKKE opkræver et ekstra gebyr som følge af, at behandlingen udføres om lørdagen. Prisen på tandbehandling er således den samme, uanset om du kommer på en hverdag eller i weekenden.

Økonomisk tilskud til tandbehandling

Personer med lave indkomster (kontanthjælpsmodtagere, folkepensionister og lignende) har mulighed for at få dækket udgifterne til tandbehandling helt eller delvist. Det samme gør sig gældende for patienter, der som følge af kræftbehandling, Sjøgrens Syndrom eller andre sjældne lidelser, har betydelige dokumenterede tandproblemer. Klik på linket til højre for mere information. Du er ligeledes velkommen til at ringe til klinikken, hvis du har spørgsmål.

Jeg synes, tandlægerne & tandplejerne tager hensyn til min tandlægeskræk og er gode til at fortælle mig hvilke instrumenter, der bruges under behandlingen.
Lisbeth, Kastrup

Amager Tandklinik

Professionel tandbehandling på moderne klinik

Bestil tid på tlf. 32 55 13 00
eller book tid online


Som medlem af Tandlægeforeningen er vi forpligtet til at efteruddanne os løbende.


Vi har arbejdstilsynets grønne smiley


Vi støtter Dansk Røde Kors

Åbningstider

Mandag:
8-17

Tirsdag:
Ulige uger 8-16
Lige uger 8-16.30

Onsdag:
7.30-16

Torsdag:
Ulige uger 7.30-16.30
Lige uger 7.30-16

Fredag:
Ulige uger 8-16.30
Lige uger 8-16

Lørdag:
Ulige uger 8-16
Lige uger 8-16.30

I ferieperioder, i forbindelse med kurser og lign. kan vi på visse dage have ændrede åbnings- og telefontider. Ring venligst.

Vores telefontider kan variere fra vores åbningstider. Se mere på vores kontaktside.

Find os

Amager Tandklinik
Amagerbrogade 175, 1. sal
2300 København S

Vis på kort
Rejseplanen

Tlf. 32 55 13 00
mail@amagertandklinik.dk

Sikker kontaktformular