Priser

Prisen på mange ydelser hos danske tandlæger er fastsat af sygesikringen. Det gælder f.eks. tandeftersyn, tandrensning, parodontose-behandling mm. Prisen på disse ydelser er den samme hos alle danske tandlæger.

Prisen på andre typer af ydelser er variabel og forskellig fra tandlæge til tandlæge. Prisen afhænger af tidsforbrug samt af materiale- og teknikudgifter til den aktuelle behandling.

Prisoverslag på tandbehandling

Du kan altid få udarbejdet et skriftligt overslag på en kommende behandling. Overslaget laves typisk i forbindelse med en regelmæssig undersøgelse eller en konsultation. Overslaget er gældende i 30 dage fra udfærdigelsen.

Økonomisk tilskud til tandbehandling

Personer med lave indkomster (kontanthjælpsmodtagere, folkepensionister og lignende) har mulighed for at få dækket udgifterne til tandbehandling helt eller delvist. Det samme gør sig gældende for patienter, der som følge af kræftbehandling, Sjøgrens Syndrom eller andre sjældne lidelser, har betydelige dokumenterede tandproblemer. Klik på linket til højre for mere information. Du er ligeledes velkommen til at ringe til klinikken, hvis du har spørgsmål.

Jeg har været kunde i over 30 år og kan takke tandlægen og det øvrige personale for et velfungerende og velholdt tandsæt.
Carsten, Hundested

Amager Tandklinik

Professionel tandbehandling på moderne klinik

Bestil tid på tlf. 32 55 13 00


Som medlem af Tandlægeforeningen er vi forpligtet til at efteruddanne os løbende.


Vi har arbejdstilsynets grønne smiley


Vi støtter Dansk Røde Kors

Åbningstider

Ring venligst
Vi besvarer normalt telefonen i følgende tidsrum:
Man 7-18
Tirs 7-17
Ons 7-16
Tors 7-15.30 (lige uger 7-15)
Fre 7-16

Telefon- og åbningstider kan variere i ferieperioder mv.

Find os

Amager Tandklinik
Amagerbrogade 175, 1. sal
2300 København S

Vis på kort
Rejseplanen

Tlf. 32 55 13 00
mail@amagertandklinik.dk

Sikker kontaktformular