3D-scanning og røntgen

Klinikken råder over topmoderne udstyr

Topmoderne udstyr

3D-scanning

Vi benytter topmoderne 3D-scanner i forbindelse med din tandbehandling. Skal du for eksempel have en krone, en bidskinne, bro eller bleget tænder scanner vi dit tandsæt og du slipper for de gammeldags aftryk. Vi anvender også regelmæssige scanninger, hvis vi ønsker at monitorere dit tandsæt f.eks. i forbindelse med slid.

Vi benytter Trios5-scanner, der sammensætter et 3D-billede uden brug af røntgenstråler.

Panoramarøntgen

Et panoramarøntgenbillede er en 2D-røntgenoptagelse af, der kan benyttes, så tandlægen kan se alle tænder, rødder, kæbeled, kæbeknogle og kæbehuler. Vi anvender oftest panoramarøntgen inden visdomstandsfjernelse, større kirurgiske indgreb eller for at få overblik over hele tandsættet ved mistanke om flere behandlingskrævende tilstande.

Røntgenoptagelsen tager ca. 10 sekunder, er helt smertefri og kræver ikke en filmholder i munden. Man skal blot bide sammen om en lille pind med fortænderne.

Vil du være patient hos os?

Det er let blive patient hos os, og vi står for det hele

Du skal have tillid til din tandlæge

Vi gør vores yderste for, at du altid føler dig tryg og i gode hænder som patient hos os.

Leder du efter en ny tandlæge?

Vi står for alt det praktiske og kan indhente journal og røntgenbilleder fra din nuværende tandlæge. Ring til os og få en tid.

Er det længe siden, at du har været hos tandlægen?

Det kan være et stor udfordring at besøge tandlægen, hvis det er længe siden sidst. Vi tager os god tid til dig. Har du tandlægeskræk, kan du læse mere her.

Brug for akut hjælp?

Ved akut opståede tandproblemer, vil vi gøre vores bedste for hurtigt at hjælpe dig.

Telefon tider